- I MIN LILLA LÅDA
- Vetemjöl
- Majsmjöl
- Grahamsmjöl
- Dinkelmjöl siktat
- Kokosflingor
- Pumpakärnor
- Solroskärnor
- Linfrön hela
- Sesamfrön
- Chiafrön
- Olivolja
- Tahini utan salt
- Jordnötssmör utan salt
- Havregryn
- Havrekli
- Sötmandel
- Torkade aprikoser



Hej! Nu har jag läst din blogg en tid på några veckor och tycker den är riktigt bra! Hur mycket jag än gillar att läsa om hälsa (speciellt matbiten, träningen ger mig lite prestationsångest, haha!) så vore det kul att få höra mer om din utbildning!
För jag funderar själv på att gå dietistutbildningen i Umeå till våren och att få lite mer information om det vore toppen! Jag har backat lite i arkivet men det vore intressant att få läsa mer updates om den biten också i nuläget :) Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om pluggtempot: hur det skiljer sig från termin 1 och 2 och hur många dagar du har föreläsningar? Jag gick tidigare en utbildning både i Stockholm och i Umeå och hade världens slappaste schema som gjorde mig totalt omotiverad...även om jag vet att det är mycket eget ansvar på högskolenivå så blev allt oengagerat! Så på vilken nivå ligger dietist och hur är upplägget tycker du? :)Hur underligt det än låter så känner jag för lite mer plugg alltså, haha!
Tack för en bra blogg så ses vi kanske till våren ;)
/ Camilla-som-kan-bli-en-eventuell-"nolla"-till-dig-inom-en-snar-framtid :)
Är det någon speciell anledning till att du har hela linfrö istället för krossade?